Om Carlend Copenhagen

Carlend Copenhagen blev etableret i 2006 med visionen om, at skabe et taskeunivers med klassisk og tidløst design til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker den helt perfekte og luksuøse taske til private middage, gallafester, forretning, shopping, rejser eller bare en dag sammen med en veninde eller familien. Carlend Copehagens højeste prioritet er at levere funktionelle luksustasker til den kvalitetsbevidste og moderne kvinde over hele verden. Vores tasker er unikke, og er lavet med respekt for naturen og det traditionelle håndværk.

Vi fokuserer på høj kvalitet, og designer luksustasker og accessories af de mest udsøgte materialer på markedet, hvor design, kvalitet og innovation forenes med respekt for miljø og bæredygtighed. Carlend Copenhagen har fokus på eksotiske skind og udsøgte materialer, hvilket gør hver enkelt taske helt unik med hver deres historie og personlighed. Carlend Copenhagens tasker er designet og lavet af kærlighed og passion for håndværket.


Produktion og Materialer

Carlend Copenhagens tasker bliver fremstillet i hånden af certificeret pyton- eller varanskind. Den smukke indfarvning fremhæver det eksotiske i skindets naturlige nuancer og struktur, og fuldender tasken, så de får hver sin helt egen unikke æstetisk. 

Carlend Copenhagen elsker naturlige og håndlavede produkter. Alle skind og udsøgte materialer er specielt udvalgt til vores designs. Den samlede helhed på tasken inspirerer os, og skønheden i de naturlige materialer fremtræder i alle vores designs.

 

Presse

 

Carlend Copenhagens smukke tasker og accessories, har med stor succes tiltrukket og inspireret mange kvinder fra hele verden, der med stor interesse løbende følger os på de sociale medier. Carlend Copenhagens designs nævnes og ses ofte i pressen, og i selskab med kendisser på den røde løber. Vi er ligeledes meget beæret over, fortsat i pressen at kunne følge de Royale prinsesser i In- og udland, der gennem flere år med ynde og stolthed bærer vores tasker ved flere forskellige arrangementer, og har taget vores tasker til deres hjerter.

Carlend Copenhagen kan følges på Instagram, Facebook og Pinterest.

Basket is empty